NOR-WAY Bussekspress

NOR-WAY Bussekspress velger NOVA som leverandør av ny salgs- og billettløsning

NOR-WAY Bussekspress, en av Norges ledende ekspressbussaktører, har valgt NOVA som leverandør av sin nye, innovative billett- og salgsløsning. Med sine 12 ruter som dekker store deler av Sør-Norge, frakter selskapet årlig rundt 1 millioner passasjerer. NOR-WAY eies av sentrale kollektivaktører i Norge og har et solid renommé i markedet, for pålitelige og effektive reiseopplevelser.

Som del av sin strategi for digital modernisering, har NOR-WAY besluttet å oppgradere sitt eksisterende billettsystem. NOVA skal levere løsningene som gir passasjerene flere brukersentrerte tjenester og en enda mer brukervennlig opplevelse, samtidig som digitaliseringen bidrar til en mer effektiv og smidig drift. Det nye billettsystemet vil ikke bare forbedre kundeopplevelsen, men også bidra til å optimalisere selskapets interne prosesser. NOR-WAY vil dermed kunne tilby et bredere spekter av produkter og tjenester til sine reisende.

To av selskapene i NOVA Gruppen; Novacare og Northern Beat, vil i første fase levere både brukeropplevelse og systemimplementering. Prosjektet omfatter en ny reiseplanlegger og billettløsning for både web og app, samt en ny intern applikasjon til bruk for selskapets sjåfører.

Dette samarbeidet markerer et viktig steg i NOR-WAYs digitale transformasjon og styrker deres posisjon som en ledende aktør innen kollektivtransport i Norge.

Vi i NOR-WAY Bussekspress er overbevist om at NOVA er den rette partneren for å lede oss inn i fremtiden. Med denne avtalen samler vi flere IT-leveranser hos én leverandør, noe som gir oss både bedre oversikt og effektivitet. NOVA tilbyr spisskompetanse på flere viktige fagområder, og vi ser dette som starten på et langt og fruktbart samarbeid.»

Merethe Olsen, Administrerende direktør i NOR-WAY Bussekspress

Les mer her om samarbeidet.