Point Taken hjelper deg med verktøy for å oppdage, dele og samhandle på din måte - uansett hvor du er.

Spesialister på digital samhandling

Point Taken er den ledende leverandøren på SharePoint, Office 365 og Nintex i Norge. Vi hjelper våre kunder å utnytte potensialet i samhandlingsløsningene vi tilbyr.  Selskapet består utelukkende av seniorkonsulenter, som alle er spesialister med mange års erfaring. Vi tilbyr tjenester innfor alle deler av Microsoft - fra infrastruktur, konfigurering til utvikling og forvaltning.

Jobb smartere med effektive løsninger

Vi tilbyr rådgivning og konsulenttjenester på Microsoft sine sentrale skyløsninger: SharePoint Online, Yammer, Office, OneDrive for Business, Skype for Business, Power BI, Dynamics 365 CRM Online og Exchange Online. Vi har også god kompetanse på Microsoft Azure, Microsoft PowerApps og Microsoft Flow.

Din veiviser til sikre skyløsninger

Med Microsofts protefølje av sikkerhetsprodukter kan vi sikre dine data mot tap og utilsiktet innsyn. Vi har gått opp veien for deg, og kan lede deg trygt til bruk av rimelige og effektive skytjenester tilrettelagt for kravene i det nye GDPR-direktivet som trer i kraft i 2018.

Point Taken

Hos oss er det Point Taken som jobber med Sharepoint. De er et ekspertmiljø på Microsofts samhandlingsplattform, og leverer fullverdige løsninger basert på SharePoint og Office 365. Point Taken ble etablert i 2013, og rommer i dag 24 ansatte. I 2016 leverte de resultater tett opp til 23 millioner kroner. Point Taken er også Microsoft Gold Partner og eneste partner på Nintex premium partner - som eneste bedrift i Norge.

Ingen ledig stilling www.pointtaken.no

Point Taken benytter Microsofts samhandlingsverktøy for å gi kunden en løsning som passer deres behov. Vi planlegger, setter opp løsningen og sørger for at den blir tatt i bruk gjennom opplæring og ulike aktiviteter.

 

Ta kontakt med Salgssjef Knut Skogvold på telefon 90095088 for en uforpliktende prat om våre samhandlingsløsninger.